Naročite se na specialistični pregled in bariatrično operacijo

0590 34 110
Grega Kunst, dr. med., specialist splošne kirurgije

Informacije in naročanje


Kirurg dr. Kunst ima svojo zasebno bariatrično ambulanto v ambulantnem centru Estetika Milošević, na dveh lokacijah: v Ljubljani in v Slovenj Gradcu. Na pregled se lahko naročite po telefonu 0590 34 110, na spletu ali po elektronski pošti narocanje@estetika-milosevic.si. Vse potrebne predoperativne preglede in preiskave lahko pri njih opravite v samo enem dnevu! V ambulantnem centru boste v kratkem času prišli do prvega pregleda in bariatrične operacije. Več o bariatrični kirurgiji si lahko preberete na njihovi spletni strani Estetika Milošević

Kako do nas:Slovenj Gradec Ljubljana

Tudi če imate vse kriterije za operacijo preko Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS), vam svetujemo obisk v specialistični ambulanti. Pogovorili se boste o morebitni operaciji; ali ustrezate kriterijem ali bo šlo za samoplačniško operacijo.

Pišite nam


Z izpolnjenim zgornjim obrazcem dovolite pošiljanje mojih podatkov (GDPR uredba). * Obrazec bo poslal vnesene podatke na kontaktni naslov narocanje@estetika-milosevic.si. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Če želite naknadni izbris vašega povpraševanja iz naše baze prejetih e-pošt, nam prosimo pišite na narocanje@estetika-milosevic.si.