71468839 Kontaktne informacije - Zdravljenje debelosti

Naročite se na specialistični pregled in bariatrično operacijo

0590 34 110
Grega Kunst, dr. med., specialist splošne kirurgije

Informacije in naročanje


Kirurg dr. Kunst ima svojo zasebno bariatrično ambulanto v ambulantnem centru Estetika Milošević, na dveh lokacijah: v Ljubljani in v Slovenj Gradcu. Na pregled se lahko naročite po telefonu 0590 34 110, na spletu ali po elektronski pošti narocanje@estetika-milosevic.si. Vse potrebne predoperativne preglede in preiskave lahko pri njih opravite v samo enem dnevu! V ambulantnem centru boste v kratkem času prišli do prvega pregleda in bariatrične operacije. Več o bariatrični kirurgiji si lahko preberete na njihovi spletni strani Estetika Milošević

Kako do nas:Slovenj Gradec Ljubljana

Tudi če imate vse kriterije za operacijo preko Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS), vam svetujemo obisk v specialistični ambulanti. Pogovorili se boste o morebitni operaciji; ali ustrezate kriterijem ali bo šlo za samoplačniško operacijo.

Pišite nam


Z izpolnjenim zgornjim obrazcem dovolite pošiljanje mojih podatkov (GDPR uredba). * Obrazec bo poslal vnesene podatke na kontaktni naslov narocanje@estetika-milosevic.si. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Če želite naknadni izbris vašega povpraševanja iz naše baze prejetih e-pošt, nam prosimo pišite na narocanje@estetika-milosevic.si.